Nu Verkrijgbaar

TC Direct is altijd bezig de nieuwste producten voor u te selecteren zodat u altijd de nieuwste technologie in huis heeft. Op deze pagina kunt u altijd de nieuwste producten vinden die bij ons verkrijgbaar zijn.

40mm Standaard Drukmeter

40mm Standard Pressure Gauge Deze drukmeters volgens Bourdon principe zijn de ideale drukmeters voor gebruik in gasvormige en vloeibare omgevingen die niet schadelijk zijn voor de koperen onderdelen of het druksysteem kunnen blokkeren. De drukmeters zijn met onder- of achteraansluiting leverbaar en zijn ideaal voor pneumatische doeleinden, voor verwarmings- en klimaattechniek of voor medische toepassingen, net zoals voor vele andere industriële omgevingen. De witte wijzerplaat met zwarte cijfers in de zwart kunststoffen behuizing is duidelijk leesbaar. Verkrijgbaar in een groot aantal drukbereiken.

meer

Vanaf €13,90 per stuk    

Remschijf Thermokoppel

Brake Disc Rubbing Thermocouple Dit thermokoppel met snelle reactietijd is ontworpen om de temperatuur van remschijven tot 850°C te meten. De veerdruk is eenvoudig te verstellen door middel van een schroef met borgmoer en de sensor is gemakkelijk te positioneren. Een robuuste uitvoering is verkrijgbaar voor gebruik in ruige omgevingen (met de sensor rond het frame gedraaid). Uitgevoerd met een miniatuurstekker.

meer

Vanaf €59,00 per stuk    

Geveerd lagerthermokoppel “hoeduitvoering”

Brake Disc Rubbing Thermocouple Deze thermokoppels zijn eveneens voor temperatuurmeting in lagerhuizen geconstrueerd. Door het gebruik van een veer en borgclip kan het thermokoppel in een gat geborgd worden. Met behulp van de lagertemperatuur kunnen uitspraken worden gedaan over de toestand van het lager. Bij oververhitting kan meteen de machine stilgezet worden.

meer

Vanaf €25,80 per stuk