Bestelinformatie

Voor het meten van temperatuur, hebben wij een vast assortiment producten direct uit voorraad leverbaar voor u!

Ieder artikel wordt bij ons uitgebreid getest op kwaliteit en functioneren, Ons kwaliteitsteam is ISO 9001 gecertificeerd, zodat wij u gelijkblijvende producteigenschappen op het hoogste niveau kunnen garanderen. Binnen ons bedrijf hebben wij een eigen kalibratielaboratorium zodat wij u ook speciaal gecertificeerde voelers leveren kunnen.

Wij hebben geen minimale bestelhoeveelheden. Voor verpakkings- en verzendkosten berekenen wij € 15,-, bij bestellingen boven € 1000,- vervallen deze. Wij garanderen dat al onze producten in een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding staan. Als u op dit moment soortgelijke producten koopt, vergelijkt u de prijzen dan eens met onze, we zijn zeker dat we u niet teleur zullen stellen. Neemt u ook eens een kijkje naar onze aanbiedingen in TC Direct.

Ons verkoopteam staat klaar voor al uw vragen. Al sinds 35 jaar houden wij ons bezig met de productie en verkoop van de uitrusting voor temperatuurmeting. Onze ingenieurs bezitten over een uitgebreide ervaring op vele toepassingsgebieden. Graag staan wij u bij met raad en daad bij het zoeken naar de oplossing voor uw temperatuurmeetopgave. Belt u ons gerust.

Een persoonlijk account is snel geopend bij ons! Of indien u al een account heeft bij de TC Groep is het niet noodzakelijk u gegevens te onthouden, als u contact met ons opneemt zoeken we die snel voor u op. Laat ons het werk doen! U kunt betalen per Visa, Mastercard of American Express.

Op al onze producten geldt een geldteruggarantie. Indien u, op welke grond dan ook, niet tevreden bent met de producten, krijgt u uw geld terug. Daarvoor stuurt u de desbetreffende producten in origineeltoestand en in de originele verpakking binnen 14 dagen aan ons terug. Handelingskosten betalen wij niet uit. Het enige wat we van u vragen is de verzendkosten zelf te betalen. We zijn erg zeker dat u tevreden zult zijn met de producten die we u geleverd hebben. Let op, sommige artikelen kunnen niet omgeruild worden.

Aarzel niet ons te bellen! TC Direct is onderdeel van de TC groep. Klantspecifieke voelers, regelaars en thermo- en compensatiekabel produceren wij op korte termijn voor u. Graag maken wij een persoonlijke offerte voor u. Wij verheugen ons op uw telefoontje!